Dizajn i kvalitetaDizajn

Svi naši proizvodi se uz kvalitetu odlikuju i dizajnom. U razvoju Silverline® gardenSystem® serije proizvoda velika je pažnja posvećena funkcionalnosti i estetskom izgledu uređaja. Silverline® gardenSystem® uređaje odlikuje moderan dizajn, atraktivnost, jednostavnost i praktičnost uporabe.  Svi proizvodi su dizajnirani u našem centru u Švedskoj gdje su dizajneri svojim inovativnim idejama kreirali široki spektar različitih proizvoda serija Silverline® Pest Control gardenSystem®, Silverline® Patio Heating gardenSystem® i Silverline® Light Design gardenSystem®.

Silverline® gardenSystem® održava obećanja

Današnji kupci imaju visoke zahtjeve na proizvode. Neće se zadovoljiti samo s proizvodom koji dobro radi, on mora nuditi i nešto više. Mi volimo izazove jer Silverline® gardenSystem® doista zadovoljava ove zahtjeve.

Možemo dokazati da naši proizvodi ispunjavaju obećanja. Razvili smo naše proizvode na osnovi mnogih testova, znanstvenih studija i više od 10 godina iskustva i znanja.
Da pojednostavnimo, Silverline® gardenSystem® nudi izuzetno dobre proizvode koji osiguravaju zadovoljne kupce.

Silverline® gardenSystem® pruža nešto više

Naši proizvodi su laki za uporabu i u isto vrijeme osiguravaju ugodan osjećaj kuće i vrta. Uz pomoć Pest Control gardenSystem® uređaja jednom zauvijek jednostavno i lako riješite problem štetočina. Produžite vrijeme boravka u vrtu ili terasi sa Silverline® Patio Heating  gardenSystem® grijačima koji emitiraju ugodnu toplinu.

Jednostavan odabir - zeleni odabir

Svi želimo uživati u našem vrtu ili na terasi, uz odgovarajuću ekološku osviještenost. Stoga je bitno da koristimo proizvode bez otrova i s niskim utjecajem na okoliš.
Jednostavan odabir – zeleni odabir.

Dobrodošli u Silverline®svijet! Print